Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Vasárnap véget ér a Sztárban sztár – jön a döntő!

A TV 2 nagy sikerrel vetített zenés, szórakoztató műsorát vasárnap láthatják utoljára a televízió nézők. A Sztárban sztárnak ez volt a második évada, idén sem kellett szégyenkezniük a készítőknek és a szereplőknek, hétről hétre mosolyt csaltak az emberek arcára.

Egy hölgy, négy úr párharca

Öten maradtak a show fináléjában, közöttük csak egy hölgy van, Tóth Vera. Hiába kápráztatta el énekhangjával és merész tornamutatványaival a közönséget Keresztes Ildikó, végül neki kellett az elődöntőben búcsúznia. Vera is izgulhatott, hiszen a két hölgy állt Tilla előtt, aki végül kimondta, hogy Keresztes számára ért véget a játék.

Vera mellett négy úriember vív a győzelemért, ők a Voice győztes Pál Dénes, Vastag Tamás, Hevesi Tamás és Kökény Attila.

Sztárban Sztár döntősök - Keresztes Ildikó már nem lehet ott a legjobbak között

Sztárban Sztár döntősök – Keresztes Ildikó már nem lehet ott a legjobbak között

Móka és kacagás – mint mindig

Az elődöntőben is a vidámságé volt a főszerep, a versenyzők a szóló produkcióik mellett duettben is színpadra álltak, az összesített tabella alapján a zsűri Kökény Attilának szavazta meg a legtöbb pontot, a maximális nyolcvanat. A lista aljára Tóth Vera került, ám mint később kiderült, a nézők megmentették a Megasztár egykori győztesét.

A duett produkciók közül kétségtelenül Pál Dénes és Vastag Tomi szerelmes duettje volt a legmulatságosabb, különösen azért, mert Pálnak Szinetár Dórát, Vastag Tamásnak pedig a zsűriben pontozó Bereczki Zoltánt kellett a színpadra vinnie. A mókás produkció ellenére nem ők, hanem Kökény Attila és Keresztes Ildikó kapták a közös előadásra a legtöbb pontot az ítészektől.

Mi lesz a jövőben?

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy tervez-e a TV2 folytatást ennek a mulattató műsornak, mindenesetre magas nézettséget produkál hétről hétre a show, így érdemes lesz jövőre is elgondolkodniuk egy új szérián. Idén talán valamivel kevesebbet láthattuk a maszkosok csodáit, mindenesetre a második évad sem fulladt laposságba, vagy lett bármivel is rosszabb, mint az első.

A zsűri és Tilla vicces beszólásai, a tehetséges énekesek magas szintű produkciói igazi szórakoztató műsorrá emelték a Sztárban sztárt, és még nincs vége, hiszen vasárnap kiderül, ki a legjobb sztárutánzó!

2278 megtekintés, 1 a mai napon