Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Az építkezés kultúrája: környezetbarát, tartós megoldások

konnyuhaz

A legtöbben valószínűleg nem gondolkodnak azon, hogy egykor hogy is épültek fel a házak, különböző épületek. Sokszor ez a kérdés csak akkor merül fel, amikor saját otthonunkat tervezzük, és ilyenkor adódik a kérdés, hogy milyen építési technológiát válasszunk. Bővebben »

Love story

kamasz

A fiú szerette a lányt, és a lány szerette a fiút. Nagyon is. Hosszú idő után végre eljutottak oda, hogy lefeküdjenek egymással. Ehhez a megfelelő körülmények is biztosítottak voltak. Bővebben »

Kultúra és párkapcsolat

csokkent

Sok pár szembesül azzal, hogy egymástól eltérő kulturális háttérrel érkeznek a kapcsolatba, ez pedig időnként nézeteltérésekhez vezethet. Bővebben »

Kultúrák találkozása

poli

A globalizációval és a tulajdonképpeni korlátlan utazások lehetőségével egyre gyakrabban fordul elő, hogy más nemzetiségű párt választanak maguknak az emberek. Bővebben »

A televíziók szerepe a nyelvtanulásban

tv

A nyelvtanulás óriási fejlődésen ment keresztül az évek során. Egyre több tanulmány áll rendelkezésre, melyek azt vizsgálták, hogy az agyunk hogyan szívja fel a nyelvi készségeket passzívan, miközben médiatartalmaknak van kitéve. Bővebben »

Játék, amiből nem lehet kinőni

foci

Örökké mozgásban. A sport évezredek óta fontos eleme az életünknek. Az első olimpiákat az ókori Hellászban szervezték – ekkor még szakrális ünnepek részét képezte a sport és a színházi előadások is. Bővebben »

A kultúra és a szex – csókok, előjáték, kommunikáció

aktivan

Világszerte széles spektrumon mozognak a szexuális aktivitásnak tekinthető viselkedések, egyes társadalmak hajlamosak előmozdítani, beépíteni a kultúrájukba, mások elnyomják. Bővebben »

CBD-olajjal a repülőn: kérdések és válaszok

kenderolaj

A CBD jelenleg legális Magyarországon, úgyhogy nyugodtan utazhatunk vele az autóban, a vonaton, a buszon és bármilyen más tömegközlekedési eszközön. Bővebben »

1. oldal / 12 oldalból1234››10Utolsó ››