Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Wellness élmény már az otthonunkban is

egmeg

A rohanó mindennapokban néha mindenki vágyik arra, hogy egy kicsit lazíthasson, feltöltődhessen, viszont elmenni egy wellness központba vagy szállodába nem mindig van lehetőség. Bővebben »

Egyre népszerűbb a magán nyomdai kiadás

nyomda

Ma Magyarországon, ha egy író nyomtatott formában is szeretné látni a regényét, akkor két megoldás kínálkozik: keres egy kiadót, vagy a saját kezébe veszi az ügyet, és szerzői magánkiadásban jelenteti meg a művét. Ez utóbbi megoldás manapság egyre népszerűbb. Bővebben »

Külföldön is az egészséged legyen az első

nemzetkozi

Különböző felmérések mutatták ki azt, hogy az elmúlt évek során a külföldre költöző magyarok száma az 500 ezret is meghaladta, éves szinten azonban csupán 20 ezer lakos igényli a társadalombiztosítást abban az országban, ahol letelepedett. Bővebben »

Népszerű költöztetési módok ma Magyarországon

csomag

Új ingatlan vásárlása, öröklés, új albérlet, összeköltözés, számos oka lehet annak, hogy valaki költözik. Vannak, akik megoldják egyedül, családi, baráti segítséggel, autókkal, másik inkább megkímélik magukat a pakolás fáradalmaitól is, és olyan céget bíznak meg, aki a szállítástól a cipekedésen át a dobozolásig mindenben segít. Bővebben »

Hűséges társunk lehet a papagáj

csaladban

A kis kedvencüket sokan már inkább családtagnak tekintik, nem szimplán egy házi állatnak. Legyen szőrös vagy tollas, egy házi kedvenc rengeteg szeretetet tud adni, gondoskodásra, törődésre taníthat, és remek társunk lehet a magány ellen is. Bővebben »

Így kapcsolódik a kolostori gyógyászat a gyógynövényekhez

gyogynovenyek

Amikor a hagyományos gyógyítási módszerekre gondolunk, akkor általában a kínai, és az ayurvédikus orvoslás jut eszünkbe. Azonban ez a két mód mellett létezik még a hagyományos európai orvoslás is, mely valójában a szerzetesrendekhez fűződik, és Nyugaton jött létre. Bővebben »

Ismerjük meg közelebbről a vadászati kultúrát hazánkban

vadasz

A vadászat nem nevezhető hobbinak, inkább egy igen komoly hivatás, mely során nem szabad hibázni! Sokak szerint a vadászat nem csak hagyomány, és kultúra, hanem természetvédelem, mely egészséges élelmiszert „előállító” tevékenységnek is nevezhető. Bővebben »

Történelmi érdekességek a fogászatról

fogorvos

A 18. század hajnalán a francia Pierre Fauchard feltalálta a fogtömést a fogszuvasodás kezelésére, és a fogpótlás területére merészkedett. Ő volt az, aki javaslatot tett a fogdeformitások kezelésére, valamint elefántcsont- vagy csontdarabok beültetésére. Bővebben »

1. oldal / 14 oldalból1234››10Utolsó ››