Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Megvannak az X-faktor döntősei

Évek óta jól bevett szokás már, hogyha szeptember, akkor az RTL Klub elkezdi sugározni az X-faktort. Mostanra a teljes mentorgárda lecserélődött, Geszti Pétert sem láthatjuk ítészként, helyette a külföldön már nagy sikereket arató Little G ugrott be a helyére. A néhány selejtező után pedig kialakult a 12 fős mezőny, már csak a „vigaszágasnak” kell meglennie.

Változtattak a szabályokon

Néhány más módosítás is történt azon kívül, hogy az RTL G-re cserélte Gesztit. Például a táborban már lehetett tudni, hogy melyik mentorhoz melyik csoport tartozik, és a mentor székekre ültette a tehetséges zenészeket. Igen ám, de a székre amilyen gyorsan le lehetett ülni, olyan gyorsan fel is lehetett állni, minden versenyző az utolsó pillanatig izgulhatott a helyéért. A hat kiválasztott ezután ugyanúgy a mentorházba került, az utolsó forduló ez volt az élő show előtt.

12 + 1 fő

A 2014-es X-faktor döntősei (fotó: RTL Klub)

A 2014-es X-faktor döntősei (fotó: RTL Klub)

A korábbi adásokban is előfordult, hogy valakit tovább vittek a mentorok negyedikként, például Csobot Adélt, aki végül két éve a harmadik helyet csípte meg. Most viszont másképp van, minden mentor kiválaszthatott egy tiszta lapos versenyzőt, aki majd a nézők voksaiért küzd. A legtöbb szavazatot kapó énekes vagy csapat pedig 13-ként részt vehet az élő showkban. Az egyelőre még nem egészen tisztázott, hogy mind a négy extra versenyzőnek addig tanítanak dalokat, és majd csak a győztes lép fel, vagy másként oldják meg ezt a dolgot, mindenesetre a hétvégén látott mentorházas jelenetek hetekkel ezelőtt lettek felvéve, egy hét alatt pedig nehéz megtanulni komplett egy produkciót a vigaszágas versenyzőnek.

A mezőny

Tóth Gabi ezúttal a csapatokat mentorálja, ő a Spoon együttest választotta, akik valószínűleg hasonló tiniikonok lesznek, mint tavaly a ByeTheWay. A másik továbbjutó a Pálinka Republik lett, a harmadik mentorált pedig a maszkokban fellépő The Shudras. A tiszta lapot a szerelmes pár, a Rosewood kapta. Alföldi Róbert a három Richárdot, Nagy Richárd, Borbély Richárd és Szabó Richárd trióját választotta, a tiszta lap Le Quang Huy – Benji-é lett.  Szikora a lányokat mentorálja, az ő versenyzői Jakab-Péter Izabella, Ilyés Jenifer és Tóth Andi, a vigaszágas Krizsma Gwendolin. Little G csapata a 25 év felettiek, Andelic Jonathan, Horányi Juli és Kállai-Kiss Zsófi, Horváth Krisztián a tiszta lapos.

2284 megtekintés, 1 a mai napon