Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Hogyan keltsünk jó benyomást az első randin?

Az első randiknak mindig nagy jelentőséget tulajdonítanak, hiszen ha tartós lesz egy kapcsolat évek múlva is emlékezni foguk, és persze ilyenkor szerezzük sokszor az első benyomásokat, hogy valójában milyen is a másik.

A jó első benyomás nagyon fontos, az első randin pedig akár egy tartós kapcsolatot is megalapozhatunk. A randi végére pedig a legtöbben már tudjuk, hogy akarnak-e következőt, vagy az illető nem éri meg a fáradtságot, de még a második találkozást sem.

Tippek, ötletek az első randira

A megjelenés sokat számít. Hiába mondogatjuk magunknak, hogy ne ítéljünk a külső alapján, mégiscsak így teszünk. Az első benyomást mindig a megjelenés alapján hozzuk meg, és még ha végül ki is derül, hogy csalóka volt a látvány, akkor is a külcsín alapján ítélünk.

És bizony így lesz ezzel a másik is, tehát fontos, hogy a randira azért megfelelően öltözzünk. Nem kell túl komolynak látszani, vagy a legelegánsabb megjelenésben gondolkodni, de adjunk magunkra, és persze a randihelynek megfelelő öltözéket válasszunk.

jobenyomi

Érdemes előre tervezni, legyen szó a programról vagy a helyszínről. A Program lehet vidámpark, mozi, korcsolyázás vagy bármi más, amit lényeg, hogy mindketten élvezzük. Egy séta is lehet jó program, ha megfelelő helyen tesszük. És, ha már a helyszín kérdése szóba került, nagyon fontos a megfelelő randihely kiválasztása is.

Érdemes olyan helyet választani, ahol tudunk beszélgetni, tehát van tér és lehetőség megismerni egymást.  A közeledés kérdése is érdekes. Mi az ami nem túl sok, nem tolakodó, de nem is túl kevés. Sokan kötnek ki az ágyban az első randin, ami aztán nem egyszer végződik csalódással.

Vagy, mert annyira izgulunk, hogy nem úgy teljesítünk, ahogyan szeretnénk, vagy mert ennek aztán az lesz a vége, hogy a másik fél nem is tekint másként, mint egy egyszeri alkalomra, és nem tervez velünk hosszú távon, pedig mi arra vágynánk vele.

Persze, ha nem tervezünk hosszú távra, ez sem rossz vége egy randinak, ha viszont igen, akkor célszerű inkább lassan haladni.

45 megtekintés, 1 a mai napon