Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Kimutatja a CBD olajat a drogteszt?

cbdteszt

Bár a kannabisz alapvetően tiltott szer, ez minden alkotó elemére azonban nem igaz. A kannabisz két fő alkotóeleme a kannabidiol, vagyis a CBD, és a tetrahidrokannabinol, röviden THC. A THC köztudottan bódulatot okoz, mivel pszichoaktív szerről van szó. Bővebben »

Az írás mindenkié

iras

Sokan álmodnak arról kiskoruk óta, hogy írók lesznek, a könyvük ott lesz több ember polcán és rajongani fognak érte. A rendszer és a kiadók azonban sokban megnehezítik egy feltörekvő író életét és hiába töltött az illető éveket azzal, hogy fejlessze magát és a regényeit, nem hajlandóak meghallgatni. Bővebben »

Muzeális értékű traktorok

magyartraktor

Bizony egy ilyen manapság is használatos és népszerű haszongépjárműveknek is megvan a maga története és múltja. Nagyon sok régi old timer traktort lehet találni, ha ez ember jobban körülnéz. Bővebben »

Honnan származik a csók?

boldogkapcs

Most, hogy teljes erővel tombol a járvány, nincs is annál jobb, mint egy forró tea kíséretében megnézni egy filmet, és befeküdni a meleg ágyba. Nyilván nyomós oka van annak, hogy sok kisbaba is ilyenkor fogan meg, hiszen a tél a legjobb ahhoz, hogy ki se mozduljunk otthonról. Bővebben »

Szerelmi játékok régmúltban

okor

Vibrátorok egész skálájából választhatunk, méret, szín, anyag és egyéb szempontok alapján, szinte biztos, hogy megtaláljuk a tökéleteset. Nekünk könnyű dolgunk van, a szex és az élvezetek azonban már régen is léteztek. Hogyan oldották ezt meg őseink? Bővebben »

Tavaszi nagytakarítás: Jakuzzi

jacuzzi

Akár kültéri, akár beltéri masszázsmedencével rendelkezünk, a nyári időszakban rendszerint sokkal többet használjuk jakuzzinkat, mint normál esetben, éppen ezért tavasszal az emberek többsége egy alapos nagytakarítást hajt végre jakuzziján. Bővebben »

Magyar Giro a sport és a kultúra jegyében

girosport

A Giro d’Italia ismerősen cseng minden biciklizni kedvelőnek és kétkerekű sportrajongónak. A hosszú múltra visszatekintő kerékpár verseny ugyanis már 1909-ben elstartolt. Az első gigászi hosszúságú bicikliverseny 2447 kilométeres volt és a versenyzőkre 8 szakasz várt. A táv több versenyzőt is csalásra ösztönzött, így 4 sportolót kizártak a versenyből mivel egy szakaszon kerékpározás helyett inkább vonattal utaztak. Bővebben »

A helyi boltoktól Kínáig, avagy a vásárlás kultúrája

telefonvasarlaselott

A vásárlás kultúrája az utóbbi évtizedben teljesen új szintre lépett. Nem is olyan régen még a helyi boltokból szereztük be a megfelelő kellékeket, órákig autóztunk azért, hogy egy nagyobb városban vehessük meg azt, amire régóta vágyunk. A telefonok megjelenésével a legnagyobb cégekre bíztuk magunkat, és közvetlenül tőlük vásároltuk a felnyitható, csúsztatható, végül pedig az érintőképernyős mobilokat. Bővebben »

1. oldal / 8 oldalból1234››Utolsó ››