Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!

Mit mond a feng shui az egészségről?

fengshui

Az egészségünket támogathatjuk a környezetünk harmonizálásával is. A feng shui számos tanácsot ad ahhoz, mikor oldhatjuk ezt meg. A bútoraink megfelelő elrendezése, a bútorok milyensége és a dísztárgyak elvileg mind olyanok, melyek hozzájárulhatnak egészségünkhöz vagy épp ellene dolgozhatnak, ha rosszul rendezük be lakásunkat. Bővebben »

Valóban félnünk kell a fekete kutyáktól?

Valóban félnünk kell a fekete kutyáktól?

Tízből hat, de inkább hét kutya biztosan fekete színű. Több menhelyen is tapasztalható az, hogy az emberek valamiért kerülik azokat a kutyákat melyek, keverékek, közepes, vagy nagy testalkatúak és bundájuk fekete. Már a gondozók is udják, hogy ha valamelyik kutyájuk ezekkel a paraméterekkel rendelkezik, akkor sokkal kisebb az esélye, hogy valaki örök befogadja. De vajon miért? Bővebben »

Mikor terjedt el hazánkban a redőnyhasználat?

Mikor terjedt el hazánkban a redőnyhasználat?

1800-as években, Németországban, Esslingben alkotta meg egy asztalos a világ első redőnyét, mely akkor még csak nagyon egyszerű módon fa lécekből állt, mely egy sínben helyezkedett el, így fel-le lehetett húzni. Azóta persze a redőnygyártás rengeteget fejlődött, ám ezt a típust azóta is esslingeni redőnynek nevezik. Bővebben »

A kultúra változásainak negatív hatása az alvásra

A kultúra változásainak negatív hatása az alvásra

Hiába a kitűnő matrac, a jól berendezett hálószoba, a tökéletes komfort, ha a kultúra változásaival olyan tényezők alakítják a fiatalok alvási szokásait, melyek elvonják a pihentető alvásidőt tőlük. A kultúra folyamatosan változik. Bővebben »

Mennyire ismered a múlt egyik legfurcsább divatját? – Viktoriánus trendek

Hatékony fogyás: meizitangrendeles.com

A viktoriánus kor egy különleges éra, melyben számos meglepő dologra figyelhetünk fel. Sokak számára meghatározó, ha stílusról van szó és még többen pedig igazán „odáig vannak érte”, divatjával, kultúrájával, furcsaságaival és hangulatával együtt. De hogy is lehetne elmenni egy kor mellett, melyben divat volt halottakkal fényképezkedni? Bővebben »

Tényleg nem szeretjük a bizsukat? Egy felmérésből kiderül

Tényleg nem szeretjük a bizsukat? Egy felmérésből kiderül

Egy felmérés szerint a magyar nők, ha ékszer viseléséről van szó, a nemesfém alapanyagot részesítik előnyben. Mennyire igaz ez? Több cáfolatot is tudunk erre, de előtte beszéljünk egy kicsit s nemesfém vs. bizsu ékszerek örök versengéséről. Bővebben »

Korok és ágyak

Korok és ágyak

A fekvőhelyek, ágyak, matracok típusai és az alvási szokások ugyanúgy változtak a történelem során, ahogy bármi más. Gyűjtögető életmódot folytató őseink, akik még mammutra vadásztak, a majmokhoz hasonlóan levelekből készítettek fekvőhelyet maguknak, később megjelentek az állati bundából, bőrből készített, ágynak aligha nevezhető megoldások. Bővebben »

A nagy fenék divatja

Hatékony fogyás: meizitangrendeles.com

Míg régebben a nők azért siránkoztak, mert túl nagy a fenekük, addig ma már külön fenékméret nővelő edzéseket végeznek annak érdekében, hogy minél tekintélyesebb hátsóval rendelkezzenek. Az edzés, izmosodás, testépítés ma már a nők között is egyre elterjedtebb, a sportruházat és a sportcipő már nem csupán az edzőtermekben, futópályákon alapvető viselet, hanem a hétköznapokban, sőt bulizáshoz is ideális. Bővebben »

1. oldal / 5 oldalból1234››Utolsó ››