Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

A szexuális kultúra térképe – melyek a legaktívabb nemzetek?

orgazmus

A szexualitás kultúráját sokan vizsgálják, különféle szempontokból vizsgálva az egyes népek, nemzetek szexualitását, elemezve, vizsgálva a múlt lenyomatait. Persze léteznek legendák egyes nemzetekről, hisz a szexualitás mindig is áthatotta a történelmet. Bővebben »

Mi most járunk? Hol kezdődik a párkapcsolat?

nagyo

Amikor két ember megismerkedik egymással, amikor egyre többször találkoznak, netán túl vannak az első csókon, első együttléten is, előbb-utóbb számos kérdés felvetődik. Hogy mikortól számíthatjuk magunkat párkapcsolatban élőknek. Bővebben »

A maszkhordás egyes országokban egyet jelent a kultúrával

ideje

Sok japán naponta visel arcmaszkot, amikor télen terjed az influenza, vagy amikor sok a japán cédrus és ciprusfa pollenje a levegőben. Mióta a koronavírus terjedni kezdett, Japánon kívül szinte minden országban megjelentek ezek az apró kiegészítők. Bővebben »

A térkő története, a rómaiaktól napjainkig

terko

A beton viszonylag egy friss találmány, azonban az utak és terek leburkolására az igény nem újkeletű. Ha tippelnünk kéne, lehet, hogy egyből a rómaiakra gondolnánk, akik talán először álltak elő a térkő ötletével már időszámításunk előtt. Bővebben »

A masszázs kultúrája

masszazs

A masszázs felfrissít, enyhíti a fájdalmat, a feszültséget. Leegyszerűsítve a masszázs a test kézzel való dörzsölése, gyúrása, ilyenkor egy képzett terapeuta gyengéd vagy erős nyomást gyakorol a test izmaira és ízületeire, hogy enyhítse a fájdalmat, a feszültséget. Bővebben »

Tippek egy kulturális utazás megszervezéséhez

marokko

A kulturális utazások a legjobb módja egy ország felfedezésének. A kulturális gazdagság magában foglalja többek között a művészetet, a történelmet, a népi hagyományokat és a helyi lakosság életmódját. A kulturális utak nem csupán múzeumok vagy emblematikus műemlékek látogatásáról szólnak. Bővebben »

Mely európai országokban emelkedik leginkább a lakásvásárlás?

hazv

Dánia, Hollandia, Finnország és Norvégia az a négy európai piac, ahol 2020-ban több lakásvásárlás történt, mint az előző évben – derül ki az Eurostat európai statisztikai hivatal adataiból. Dániában, ahol ez a tranzakciótípus éppen 2019-ben tért vissza az emelkedő trendhez, a lakásvásárlások tavaly 20,1%-kal emelkedtek, ami a legmagasabb érték, amióta az adatok rendelkezésre állnak. Bővebben »

Szerelem a különböző kultúrákban

gyogyit

A szeretet nyelve országonként és régiónként változik; az ázsiai emberek nem ugyanúgy mutatják ki a szeretetüket, mint az európaiak. Az elmúlt évtizedekben megpróbáltak megfejteni mindent, ami a szerelemmel és a szerelembe eséssel kapcsolatos, mert bár azt hihetnénk, hogy ezek ugyanazok, az eredmények igazán meglepő adatokat hoztak. Bővebben »

1. oldal / 10 oldalból1234››Utolsó ››