Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Ismerjük meg közelebbről a vadászati kultúrát hazánkban

vadasz

A vadászat nem nevezhető hobbinak, inkább egy igen komoly hivatás, mely során nem szabad hibázni! Sokak szerint a vadászat nem csak hagyomány, és kultúra, hanem természetvédelem, mely egészséges élelmiszert „előállító” tevékenységnek is nevezhető. Bővebben »

Történelmi érdekességek a fogászatról

fogorvos

A 18. század hajnalán a francia Pierre Fauchard feltalálta a fogtömést a fogszuvasodás kezelésére, és a fogpótlás területére merészkedett. Ő volt az, aki javaslatot tett a fogdeformitások kezelésére, valamint elefántcsont- vagy csontdarabok beültetésére. Bővebben »

Az építkezés kultúrája: környezetbarát, tartós megoldások

konnyuhaz

A legtöbben valószínűleg nem gondolkodnak azon, hogy egykor hogy is épültek fel a házak, különböző épületek. Sokszor ez a kérdés csak akkor merül fel, amikor saját otthonunkat tervezzük, és ilyenkor adódik a kérdés, hogy milyen építési technológiát válasszunk. Bővebben »

A televíziók szerepe a nyelvtanulásban

tv

A nyelvtanulás óriási fejlődésen ment keresztül az évek során. Egyre több tanulmány áll rendelkezésre, melyek azt vizsgálták, hogy az agyunk hogyan szívja fel a nyelvi készségeket passzívan, miközben médiatartalmaknak van kitéve. Bővebben »

Játék, amiből nem lehet kinőni

foci

Örökké mozgásban. A sport évezredek óta fontos eleme az életünknek. Az első olimpiákat az ókori Hellászban szervezték – ekkor még szakrális ünnepek részét képezte a sport és a színházi előadások is. Bővebben »

CBD-olajjal a repülőn: kérdések és válaszok

kenderolaj

A CBD jelenleg legális Magyarországon, úgyhogy nyugodtan utazhatunk vele az autóban, a vonaton, a buszon és bármilyen más tömegközlekedési eszközön. Bővebben »

Egyre népszerűbbek a tetőtéri otthonok

tetoablak1

Az ingatlanárak emelkedésével a tetőterek egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nemcsak plusz szobákat tudunk így kialakítani, de akár egy teljesen külön lakás is kialakítható. Természetesen a tetőterek lakberendezési szempontból kihívást jelentenek, hiszen a tető dőlésszöge a falak dőlésszöge is lesz, ráadásul az ablakok esetében is csak a tetőablak jöhet szóba. Bővebben »

Szállás, kifejezetten párok számára? Valóban létezik!

hosszukapcs

Manapság rengeteg különféle hotel és szálloda létezik, amelyek különböző igények kiszolgálására specializálódtak. A legtöbb szállás a családosokat célozza, hiszen az egy meglehetősen széles réteg, így bőven van vevőkör. Bővebben »

1. oldal / 13 oldalból1234››10Utolsó ››