Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Játék, amiből nem lehet kinőni

foci

Örökké mozgásban. A sport évezredek óta fontos eleme az életünknek. Az első olimpiákat az ókori Hellászban szervezték – ekkor még szakrális ünnepek részét képezte a sport és a színházi előadások is. Bővebben »

A kultúra és a szex – csókok, előjáték, kommunikáció

aktivan

Világszerte széles spektrumon mozognak a szexuális aktivitásnak tekinthető viselkedések, egyes társadalmak hajlamosak előmozdítani, beépíteni a kultúrájukba, mások elnyomják. Bővebben »

CBD-olajjal a repülőn: kérdések és válaszok

kenderolaj

A CBD jelenleg legális Magyarországon, úgyhogy nyugodtan utazhatunk vele az autóban, a vonaton, a buszon és bármilyen más tömegközlekedési eszközön. Bővebben »

Egyre népszerűbbek a tetőtéri otthonok

tetoablak1

Az ingatlanárak emelkedésével a tetőterek egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nemcsak plusz szobákat tudunk így kialakítani, de akár egy teljesen külön lakás is kialakítható. Természetesen a tetőterek lakberendezési szempontból kihívást jelentenek, hiszen a tető dőlésszöge a falak dőlésszöge is lesz, ráadásul az ablakok esetében is csak a tetőablak jöhet szóba. Bővebben »

Szállás, kifejezetten párok számára? Valóban létezik!

hosszukapcs

Manapság rengeteg különféle hotel és szálloda létezik, amelyek különböző igények kiszolgálására specializálódtak. A legtöbb szállás a családosokat célozza, hiszen az egy meglehetősen széles réteg, így bőven van vevőkör. Bővebben »

A szexuális kultúra térképe – melyek a legaktívabb nemzetek?

orgazmus

A szexualitás kultúráját sokan vizsgálják, különféle szempontokból vizsgálva az egyes népek, nemzetek szexualitását, elemezve, vizsgálva a múlt lenyomatait. Persze léteznek legendák egyes nemzetekről, hisz a szexualitás mindig is áthatotta a történelmet. Bővebben »

Mi most járunk? Hol kezdődik a párkapcsolat?

nagyo

Amikor két ember megismerkedik egymással, amikor egyre többször találkoznak, netán túl vannak az első csókon, első együttléten is, előbb-utóbb számos kérdés felvetődik. Hogy mikortól számíthatjuk magunkat párkapcsolatban élőknek. Bővebben »

A maszkhordás egyes országokban egyet jelent a kultúrával

ideje

Sok japán naponta visel arcmaszkot, amikor télen terjed az influenza, vagy amikor sok a japán cédrus és ciprusfa pollenje a levegőben. Mióta a koronavírus terjedni kezdett, Japánon kívül szinte minden országban megjelentek ezek az apró kiegészítők. Bővebben »

1. oldal / 11 oldalból1234››10Utolsó ››