Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Az önkielégítés veszélyei

Az emberi test működése nagyon különleges, és telis-tele van olyan kérdésekkel, amikre nem fogunk választ találni. Ami az egyik embernél működik, az a másiknak fáj, így nem véletlen, hogy egyre többen fordulnak az internethez segítségért.

A szexualitással kapcsolatos témák rengeteg családban tabunak számítanak, úgyhogy teljesen normális, hogy akkor nézünk utána egy-egy témának, amikor senki sem lát minket. Általános probléma, amikor a férfiak erekciós gondokkal küzdenek, de csak akkor, ha a partnerük a közelükben van. Ilyenkor a kérdés az, hogy mi történik, amikor egyedül maradnak?

Bizonyos esetekben a maszturbáció jobb lehet, mivel semmiféle kötelezettséggel nem jár, senki sem aggodalmaskodik, nem kell megfelelni a másiknak, és bátran dönthetünk a kísérletezés mellett. A probléma akkor kezdődik, amikor a maszturbációt mindig élvezetesebbnek tartja valaki, és egyre ritkábban szeretne a párjával összebújni.

Ne vigyük túlzásba

keres

A szerelem és a párkapcsolat egy kiszámíthatatlan út, ami folyamatosan változik, újul, visszaesik, de a miénk. Nem szabad elvárni, hogy minden állandó legyen körülöttünk, hiszen a világ sem áll meg, még az ember által készített tárgyak is változnak.

Ha inkább az önkielégítést választjuk, akkor meg kell keresni a miérteket. Talán csak a mostani párunkkal vagyunk így, régen erre nem éreztünk késztetést. Lehet, hogy a másik olyan dolgokat vár el tőlünk, amire nem vagyunk felkészülve, esetleg megállás nélkül megjegyzésekkel lát el minket, ami nem segít abban, hogy ellazuljunk. Innentől kezdve nem tudjuk magunkat elengedni az ágyban, és teljesen érthető, hogy saját magunk oldjuk meg az orgazmust.

Sajnos ez a helyzet veszélyes lehet, mivel a férfiak veszíthetnek a merevedésükből. Egyre többször fogják tapasztalni, hogy a partnerük jelenlétében nem működnek a dolgok, aminek ilyenkor mentális okai vannak. Egy kis terápia és a közös beszélgetések segíthetnek megoldani a problémát, miközben legvégső esetben választhatjuk azt is, hogy olyan partnert keresünk, aki előtt nem érezzük feszélyezve magunkat.

614 megtekintés, 1 a mai napon