Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

A közös játék nagyszerű kapcsolatépítő program

Egy kapcsolat esetébenem rendkívül fontos, hogy minőségi időt töltsünk együtt, arról már nem is beszélve, hogy a játékosság is fontos része egy kapcsolatnak. A közös játék segít egymást jobban megismerni, közös érdeklődést kiépíteni, de szórakozásnak sem utolsó.

Ha kiveszik a játékosság a kapcsolatunkból, akkor az az ágycsatákra is kihathat, ami még akár erekciós problémákat is okozhat, de még elhidegüléshez is vezethet.

A játék persze sokféle lehet. Manapság, ha felnőttek esetében emlegetjük a játékot, a legtöbbeknek az online játékok jutnak eszükbe. Ez sem rossz közös program, hiszen számos olyan online játék van, amit kooperatív módban is játszhatunk, közös csapatot alkotva a párunkkal, de akár egymás ellen is vetélkedhetünk.

A Wii és az Xbox is jó lehetőség az otthoni játékra. Sok pár esetében tapasztalható, hogy az online játék csak az egyik fél szórakozása, míg a másik vagy csendben elfogadja ezt, vagy morog miatta, hogy bezzeg ezt az időt együtt is lehetne tölteni. De miért is ne csatlakozhatna a párunk, ha nem is minden alkalommal, de esetileg, hogy megértse, miért is szeretjük az adott játékot annyira?

Ez segíthet megoldani a vitás kérdést a játékkal kapcsolatban, sőt, még akár minőségi időtöltés is lehet belőle mindkét fél számára.

Az online téren túl, avagy társasjátékok és szabaduló szobák, mint randiprogram

kozosjatek

De nemcsak online játszhatunk! Manapság már a társasjáték piac is rendkívül széles, és bőven többet kínál, mint a Gazdálkodj okosan vagy a Ki nevet a végén régi játékokat. Rengeteg társasjáték van, kártyajáték, Legacy típusú társasok, stratégiai, kooperatív, party, csalási, egymást szivatós, páros, stb.

Ha még új nekünk a társasok világa, akkor felkereshetünk társasjátékos csoportokat, társasjáték kávézókat is, ahol vannak kifejezetten kezdőknek való események is. Emellett társasjáték bérlésre is van már lehetőség, hogy kipróbálhassuk a játékokat anélkül, hogy megvásárolnánk őket.

De a legó is egy kortalan szórakozás, nem is gondolnánk, hogy hány felnőtt gyűjti a különbőz tematikájú legókat. Játék kategóriába sorolható a szabaduló szoba is, melyhez felkereshetünk egy szabaduló szobát, de akár a szabadban, egy applikáció segítségével is nyomozhatunk, de otthon játszható lehetőségből is akad már szép számmal.

194 megtekintés, 1 a mai napon