Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Játékkal a boldog párkapcsolatért

A minőségi együttöltött idő rendkívül lényeges egy párkapcsolatban. Ez persze rengeteg dolgot jelenthet. Nem vagyunk egyformák, így ami az egyik párnak minőségi időtöltésnek számít, az a másiknak nem.

Lehet, hogy a filmnézés együtt valakinek valóban közös élmény, míg másoknak az számít együtt töltött időnek, ha közösen főznek. Hogy milyen tevékenységeket élvezünk együtt, eltérő lehet, érdemes tehát kísérletezni. Manapság egyre nagyobb divat a párok között a közös játék, ami vidámságot, nevetést, közösen eltöltött pillanatokat eredményez.

A játékosság elengedhetetlen egy kapcsolatban. Fontos, hogy tudjunk egymással viccelni, játszani, és nemcsak akkor, amikor a társas vagy az Xbox előkerül. A játék a mindennapoknak is szerves része kellene hogy legyen, és akár az ágyban is megnyilvánulhat.

Ha az intim együttlétekből is kiveszik a játékosság, akkor görcsösek leszünk, feszültek, jönnek a megszokások, ez pedig egyáltalán nincs jó hatással a libidóra, de a férfi teljesítőképességre sem. Érdemes tehát megőrizni a bennünk élő gyermeket, és a kapcsolatba is csempészni egy kis játékosságot.

Milyen közös játékról lehet szó?

jatek

De amikor játékosságról, közös játékról beszélünk, akkor nemcsak átvitt értelemben értjük azt. A játék lehet közösen eltöltött minőségi idő is. Manapság a társasjátékok egyre népszerűbbek, hiszen már jóval túlmutatnak a Ki nevet a végén vagy a Malom nevezetű régi társasjátékokon.

Vannak már kifejezetten két fővel játszható játékok, ügyesség, logikai és kalandjátékok is. Lehet egymás ellen, de kooperációban együtt is játszani a győzelemért. De a kirakózás is lehet közös játék. Ha mindketten szeretjük a puzzle-t, akkor érdemes venni egy 5000, 1000 vagy akár 2000 darabos készletet, és jöhet a közös rakosgatás.

Emellett nem szabad megfeledkeznünk a modern technika nyújtotta lehetőségekről. Az Xbox vagy a WII is lehet közös szórakozás, de számos online játékkal is játszhatunk együtt.

A videó játékok esetében is van már olyan lehetőség, hogy közösen játszhassunk. Aki pedig szeretett legózni gyerekkorában, akár ezt is fejlesztheti közös időtöltéssé a párjával.

308 megtekintés, 2 a mai napon