Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Szállás, kifejezetten párok számára? Valóban létezik!

Manapság rengeteg különféle hotel és szálloda létezik, amelyek különböző igények kiszolgálására specializálódtak. A legtöbb szállás a családosokat célozza, hiszen az egy meglehetősen széles réteg, így bőven van vevőkör.

Egy időben a kutyásokat is sok szállás célozta, és olyan szállások alakultak, amelyek kifejezetten kutyabarátként hirdették magukat. Ugyanakkor egyre inkább terjednek azok a szállások is, melyeket kizárólag a felnőtteket célozzák. Pár éve nagy felháborodás volt azon, hogy egy szálloda úgy hirdette magát, hogy csak felnőtteknek, gyerekes családok nem jöhetnek.

Ezen sokan felzúdultak, pedig igenis nagy igény van arra is, hogy valaki úgy nyaraljon, hogy nem kell közben gyerekes családokat kerülgetnie a wellnessben vagy az étteremben. Ennél is extrémebb szállás, ahol kifejezetten úgy alakítják ki a szobákat, hogy azok extrém intim együttlétekre legyenek alkalmasak. Ilyen szállások szerte a világban vannak, számos ország számos városában találkozni ilyesmivel, hazánkban azonban egy-két ilyen szállás létezik. De vajon mi ennek az oka

Miért nem terjedtek még el ezek a fajta szállások hazánkban?

hosszukapcs

Annak, hogy a felnőtteknek való szállások nem terjedtek el még annyira, igazából az az oka, hogy a családosok kiszolgálása lényegesen nagyobb piac, így a szállások megélhetési szempontból inkább több igényt próbálnak kielégíteni. Már önmagában az is csökkenti a vevőkört, ha valamelyik szállás kiköti, nem családosoknak biztosít szállást, hanem felnőtteknek, pároknak. Azok a szállások viszont, amelyek kifejezetten pároknak nyújtanak szállást, és a szobát is úgy alakítják ki, hogy az az intim együttlétekre sarkall, jóval kisebb vevőkörrel bír.

Mivel az igény kicsi, így nem is terjedtek el ezek a fajta szállások. Magyarországon még mindig tabunak számítanak az erotikus témák, azt pedig kevesen ismerik be, hogy ilyen szállást keresnek fel. Üzleti szempontból persze nem akkora probléma, ha csak kevés ilyen hely létezik, hiszen nincs nagy konkurencia.

2164 megtekintés, 1 a mai napon