Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Love story

A fiú szerette a lányt, és a lány szerette a fiút. Nagyon is. Hosszú idő után végre eljutottak oda, hogy lefeküdjenek egymással. Ehhez a megfelelő körülmények is biztosítottak voltak.

A lány a szüleinél lakott, a fiú először kollégiumban két társával, majd albérletben egy szűkös kis szobácskában. Amire összejött volna a jó konstelláció, mindig közbe jött valami. Hol a srác szobatársa toppant be, hol a lány szülei érkeztek haza hamarabb. De most végre itt az alkalom.

A fiú munkahelyén premizálás történt, a lány is letette végső vizsgáit, lediplomázott, ezért pénzbeli jutalmat is kapott. Összerakták anyagilag amijük csak volt, és egy kellemes kis panzióba utaztak. Ahol végre csak egymásra tudtak koncentrálni.

Túl hevesen, korán

Berendezkedtek, szusszantak egyet a kedves kis szobában. Vacsorához még bőséges idő volt. Csókolták egymást ahol érték, egymás után kerültek le a ruhadarabok, kis ideig csodálták egymás testét. Szerelmesen simogatták ahol csak érték a másikat. És hopp, sajnos a fiú túl hamar elment. A lány kedves szavakkal, és türelmével segítette a fiút, hogy ne érezze frusztrálva, stresszelve magát.

Szerencsére ezen a problémán hamar túllendültek. Vacsorát követően bőségesen, testileg és lelkileg is kárpótolták kényeztették egymást az elmúlt ínséges idők után. És itt a vége. Vége?!?

kamasz

Amikor túl korai

Amikor a partner kielégülése előtt következik be a magömlés, főleg fiatalkorban, akkor beszélhetünk korai magömlésről. Ha állandósul a jelenség, szorongástól, önértékelési zavartól kórósnak tekinthetjük. Sok mindentől kialakulhat, családban a túlzott női dominancia, a feleség „előélete”, bűntudat akár a túl vallásos neveltetésnél, vagy a túlzásba vitt ingerlésnél is.

Megelőzésében fontos hogy a fiúgyermeket időben felvilágosítsák, beszélgetni tudjon a testiségről. Megszüntetésére számos technika létezik. Stop és start a magömlés közeledtével az ingerlés megszüntetése 30mp-ig, majd újra kezdeni. Az ejakuláció közeledtével három ujjal a makkot meg kell szorítani finoman, a frenulumnál, majd újra folytatni a játszadozást.

Masters Johnson, az orgazmuszavarok kiküszöbölésére lett kitalálva, otthontanulási technika. Mindent be lehet vetni, akár eszközöket is, egy a lényeg, hogy behatolás ne történjen meg. Ha már elég hosszú idő telik el az ejakuláció bekövetkeztére, akkor lovagló pózban bevezethető a kéjrúd.

363 megtekintés, 1 a mai napon