Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Leggyakoribb randizási szokások

A koronavírus miatt a randizási szokások eléggé megváltoztak az elmúlt pár évben. A korlátozások alatt az élet leginkább az online térben zajlott, ahogyan az ismerkedések jó része is, hiszen személyesen találkozni, ismerkedni nem igen volt lehetőség, mert szinte minden szórakozóhely és vendéglátóhely bezárt.

Így tehát ismerkedni csak online lehetett, és a randizás is leginkább erre korlátozódott. Természetesen a szabályok feloldásával újra fellendültek a mozik és az éttermek látogatottsága, és persze a randizás is visszatért a régi medrébe.

Manapság is a legtöbben még mindig az éttermeket, kávézókat vagy pub-okat választják randihelyszínnek, hisz ez a legegyszerűbb megoldás. Lehet beszélgetni, és ha nem szimpatikus a másik, akkor gyorsan le is léphetünk. A mozi is egy gyakori helyszín. Kutatások vizsgálták, hogy miért szeretnek a párok moziba járni, hiszen egy filmet közösen a kanapén is meg lehet nézni, és a felmérések azt mutatják, hogy a mozi lehetőség ad a kimozdulásra, de biztonságosabb, hiszen nyilvános hely. 

Miért éri meg néha elhagyni a megszokásokat? 

parpszi

Érdekes, hogy a színházak, koncertek, zenés rendezvények, vagy a kiállítások kevésbé népszerű randi programok. Pedig ezeken a helyeken is lehet ismerkedni a másikkal, és közös érdeklődési kört jelenthet, illetve beszédtémát garantálhat, ahogyan a mozi is. Mint ahogy a moziból kilépve is egyből a látottakat beszéljük meg, és szűrhetjük le, hogy mennyire passzolunk összes, úgy a színházi darab is hasonló élménnyel kecsegtethet. A koncert persze már egy közös érdeklődést feltételez ugyanaz iránt a zenekar iránt.

Bár nem ez a legmegszokottabb megoldás, de érdemes néha mást is kipróbálni, ha randira visszük a párunkat, nem csak a mozit és az éttermet. Jobban megismerhetjük egymást, ha megkeressük a közös érdeklődési pontokat, vagy megmutatjuk a párunknak, hogy mi iránt érdeklődünk mi magunk. Ez több szempontból is jó hatással lesz a kapcsolatunkra, amellett hogy színesíti a hétköznapjainkat, és kiszakít minket a megszokásokból.

512 megtekintés, 1 a mai napon