Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Kortalan randizási tippek

A szerelmet mindig is nehéz volt megtalálni, a világ változásával azonban olybá tűnik, ez a folyamat még nehezebbé válik. Az újabb generációban ugyanis fellelhető egy olyan változás, mely a korábbi randizási és kapcsolat kialakulási szokásokat alapjában véve változtatja meg.

Nem csak a kommunikációs folyamatok változásával, hiszen ez a generáció képes szinte mindent megbeszélni a telefonon keresztül, de egy olyan jelenség is felüti a fejét, mely a magánélet megszűnésére utal. Az állandó képek, videók és hangulatjelentésekkel ugyanis mindent közölnek a világgal, ez alól a párkapcsolatuk történései sem kivétel. Továbbá a fiatalabb leendő párok, sokkalta kevesebb minőségi időt töltenek egymással.

Felmerül a kérdés, hogy ez a fajta lazább felfogás jótékony hatású lehet egy randevún? Hiszen az emberek nagy része gyakran túlgörcsöl egy-egy találkozót, mely során képtelen önmagukat adni, ezzel is elveszítve a további lehetőségekre való esélyt. Léteznek azonban klasszikus szabályok, melyek, kortalanok és bármely generációnak hasznára válhatnak, íme, néhány.

Tippek randevú előtt és után 

Első és legfontosabb, hogy érdemes egy mély levegőt venni és átgondolni kivel is fog randevúzni. Ilyen esetekben ugyanis a felek szeretik plusz tulajdonságokkal felruházni a másikat. Ha a hormonjai és az agya képes arra, hogy reálisan lássa a másikat, akkor nem fog érezni félelmet vagy zavarodottságot a másik fél társaságában. Az emberek sajnos hajlamosak magasabb szintre emelni a leendő partnereket, mint amik valójában.

korkulonbseg

Ez természetesen fakadhat önértékelési problémákból vagy randizási tapasztalatok hiányából is. A külsőségeket tekintve elengedhetetlen a normális öltözet, de túlzásokba sem szabad esni. Az első benyomás a ruhatár, a kézfogás és a köszönési módból alakul ki. Sokan úgy tartják 30 másodperc is elég egy ember megítéléséhez.

A nők esetében a kevesebb néha több elv mindig naprakész és sosem megy ki a divatból. A sejtető ruha nem csak izgalmat hagy a leendő kapcsolatnak, de közönségessé sem avanzsálja hordozóját. Férfiak esetében a sportosan elegáns öltözékkel nem lehet mellélőni. Ezek természetesen függhetnek a randevú helyszínétől.

Ha szobára kerültök, ezt érdemes megnézni

A kevesebb néha több

Gyakori probléma még az első randik során a túl sok információ átadása. Ilyen esetekben nem szükséges rögtön egy teljes élettörténetet elmesélni, hiszen a másik félnek ijesztővé is válhat. A folyamatos információ adagolás nem csak sejtelmet enged a partnernek, de a kíváncsiságot is felébreszti. Továbbá fontos megjegyezni, hogy az első randevú során tilos a volt kapcsolatok kivesézése, sokan esnek abba a hiába, hogy volt partnerük hibáit sorolják.

Pedig a miért szakított és mi volt a másikban probléma beszélgetés nem tartozik egyik félre sem. Szerencsére sok folyamat mely felelős az egymás iránti vonzódásért már kevésbé múlik az öltözéken. A folyamatos szemkontaktus, a véletlen érintések, a másik testtartásának tükrözése olyan emberi cselekedet melyek sokszor tudat alatt játszódnak le.

1273 megtekintés, 1 a mai napon