Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Deus Ex: Mankind Divided – folytatódik Adam Jensen története

Miután a rajongók évek óta követelték már az Eidos Montrealtól a Deus Ex folytatását, a csapat nemrégiben bejelentette, hogy valóban dolgozik már egy új epizódon, amely először repíti el a sorozatot az újgenerációba, méghozzá Adam Jensen főszereplésével. Lássuk, hogy mit tudunk eddig a futurisztikus kalandról!

A jövő ismét bajban van

A Deus Ex: Mankind Divided 2029-be, az előző epizód, avagy a Human Revolution eseményei utáni időszakba repíti el a játékosokat. A főhősünk ezúttal is Adam Jensen lesz, aki a Task Force 29 névre hallgató, a kormány által támogatott elit akciócsoport tagjaként teljesít szolgálatot. Ez a különleges kommandó az Interpol részeként jött létre, célja pedig, hogy tagjai megfékezzék az újfajta terrorizmust. Adam azonban a korábban történtek miatt nem bízik meg teljesen a kormányban, és miután egy másik titkos szervezet, a Juggernaut Collective részéről újabb bizalmatlanságra okot adó részleteket kap, rájön majd, hogy nem voltak hiába a kissé ellentmondásos és titkos küldetések. A gyakorlatban ugyanis ő csak egy megvezetett bábu, egy szuperkatona, aki senkiben sem bízhat igazán, így saját útját kezdi el járni, ami igazán rögösnek ígérkezik, hovatovább minden apró döntésünk hatással lesz a történet alakulására is.

A játékban ezúttal is számtalan fő- és mellékküldetés vár majd ránk, méghozzá a valóságban is létező helyszínekkel, illetve pályákkal a középpontban, amelyeken csak mi döntjük majd el, hogy igazi akcióhősként fegyverekkel oldjuk meg a konfliktust, vagy inkább az árnyékokban megbújva, a lopakodást, illetve az informatikai rendszerek fogyatékosságait használjuk fel a győzelem érdekében. A készítők nem csak összetettebb, nagyobb szabadságot garantáló pályákat ígérnek, hanem agresszívebb ellenfeleket is, akik együttműködnek majd, csoportosan támadnak, és speciális páncélokkal, sőt mechekkel is támadhatnak minket.

A kibernetika kora

Deus Ex: Mankind Divided – folytatódik Adam Jensen története

Deus Ex: Mankind Divided – folytatódik Adam Jensen története

A Deus Ex: Mankind Divided kapcsán ezúttal is kiemelten fontos szerepet játszanak majd a különféle augemntációk, avagy kibernetikus végtagok, amelyekkel rengeteg fejlesztéssel és extra képességgel ruházhatjuk fel hősünket. A készítők már most tucatnyi lehetőséget ígértek, ezáltal olyan augemntációkat, amelyek lehetővé teszik a hangtalan közlekedést, a távol hackelés képességét, de általános tulajdonságaink fellendítése mellett – gyorsaság, szívósság és így tovább – akár harchoz használatos kibernetikus kiegészítéseket is magunkra aggathatunk majd.

Természetesen nem csak saját testünket, hanem fegyvereinket is szabadon fejleszthetjük majd, így erősebbé tehetjük őket, változatosabb lőszereket vásárolhatunk hozzájuk, vagy csak egyszerűen új irányzékkal varázsolhatjuk pontosabbá célzásukat. A fejlesztők hosszú hónapokat töltöttek el csak azzal, hogy az akciók, avagy konkrétan a lövöldözések élvezetesebbé váljanak, így ezúttal már biztosan nem csak a szerepjátékos rész, hanem az összecsapások is izgalmasak lesznek.

Megjelenés még az idén PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

1828 megtekintés, 1 a mai napon