Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Tippek egy kulturális utazás megszervezéséhez

A kulturális utazások a legjobb módja egy ország felfedezésének. A kulturális gazdagság magában foglalja többek között a művészetet, a történelmet, a népi hagyományokat és a helyi lakosság életmódját. A kulturális utak nem csupán múzeumok vagy emblematikus műemlékek látogatásáról szólnak.

Az ország kultúrájában való elmerülés túlmutat a klasszikus turizmuson; arról van szó, hogy megpróbálunk felelősségteljesen belépni az országba, és megismerni az ország lakóit és szokásaikat.

Hogyan szervezzünk kulturális kirándulást?

Ha úgy döntünk, hogy kulturális utazásra megyünk, akkor azért van, mert szeretnénk megismerni a világ más helyeit. Lehet, hogy a művészeti oldalát, a történelmi és régészeti oldalát szeretnénk meglátogatni, vagy megismerni az életmódjukat.

Hová menjünk kulturális kirándulásra?

A legjobb kulturális úti célok a következők:

India: egy kulturális utazás Indiába nagyon is teljes értékű, mert az olyan műemlékek, mint az impozáns Tádzs Mahal vagy a Hawa Mahal megtekintése mellett testközelből megtapasztalhatjuk az ott élők életmódját. Az eltérő spirituális hitük, a nagyvárosok “káosza” vagy a gasztronómia fontossága is nagyon érdekes lesz.

Marokkó: meglátogathatjuk a francia gyarmati esztétika és az arab építészet keverékét jelentő császári városokat, és megtapasztalhatjuk a hagyomány és a modern élet ötvözetét. Ha inkább a természeti tájak és az eldugott falvak érdekelnek, akkor a sivatagba kell mennünk.

marokko

Peru: merüljünk el a spanyolok előtti időkben a Szent Völgyben és az Inka-ösvényen, ismerjük meg a kultúrát a gasztronómián és a kézművességen keresztül a városokban, és a különböző életmódokat a perui Amazonas vidékén.

Ezekben az országokban arra figyeljünk, hogy az utasbiztosítás megkötése több, mint ajánlott.

Régészeti úti célok

Mexikó: kalandozás az ókori világ egyik legfejlettebb maja civilizációjában. Meglátogatjuk a maja riviérát, tengerparti romokkal és tökéletesen geometrikus piramisokkal.

Srí Lanka: felfedezhetjük az ősi királyi városokat és a Buddha-szobrokkal teli barlangokat is.

518 megtekintés, 1 a mai napon