Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

X-faktor 2014: Ilyés Jenifer kiesett

Múlt héten megkezdődtek a döntők az X-faktorban, elsőként a Pálinka Republikot küldték haza a tévénézők és a zsűri. Ezen a héten Ilyés Jenifer és Andelic Jonathan kényszerült párbajozni. A borítékok nem nyíltak ki, a zsűritagok saját maguktól döntöttek, három az egy arányban Jonathant vitték tovább.

Megjött Zsófi a dzsungelből

Két főre gyarapodott a műsorvezetői létszám, Istenes Bencéhez csatlakozott Szabó Zsófi is, aki ezentúl segíti majd az X-faktor vezetését. Zsófi korábban azért nem volt jelen, mert az RTL Klubon futó dzsungelrealityben játszott.

A mentorok nem kímélték a versenyzőket, megszólták hullámzó teljesítménye miatt Szabó Richárdot, Ilyés Jenifert ugyan megdicsérték, de nem tartották túlságosan erősnek a produkciót, erre Gabi hívta fel a figyelmet. A két banda, a Spoon és a The Shudras sem kapott túlságosan elismerő szavakat, a Spoont átlagos bandának titulálták, a Shudras énekesében pedig nem volt elég erő, fárasztó és gyenge volt. Andelic Jonathanra azt mondták az ítészek, hogy mintha megilletődött volna, de talán ő volt az egyetlen versenyző az énekesek feléig, aki nem negatív kritikával távozott.

Ilyés Jenifer számára ért véget az X-faktor

Ilyés Jenifer számára ért véget az X-faktor

Horányi Juli és Borbély Richárd pozitív kritikákat kapott, Tóth Andit viszont „megcsináltnak” érezte a zsűri, sem a dalt, sem a produkciót nem tartották a tizenöt éves lányhoz valónak. Benji sem örülhetett a jó kritikáknak, Gabi szerint kár volt bevállalni ezt a nótát, mert nem állt jól a fiúnak. Jakab-Péter Izabella dicséreteket kapott, bár G megjegyezte, hogy az alsó hangok eléggé csúszkáltak nála.

Az este talán legnagyobb dicséretét Nagy Richárd kapta, az ítészek teljesen el voltak ájulva, milyen jól énekelt egy nagyon nehéz dalt. Az estet Kállai-Kiss Zsófi zárta, Szikora szerint táncdalfesztiválosra sikerült az előadás, Gabit viszont nagyon meghatotta a produkció.

Jenifer búcsúzik

A közös produkció és Rácz Gergő fellépése után kiderült, hogy Andelic Jonathan és Ilyés Jenifer kapta a legkevesebb szavazatot. Mindketten líraibb számot adtak elő, a zsűritagok kemény kritikával illették a végén Jenifert, túl átlagosnak, semmilyennek titulálták, ezért Jonathant vitték tovább.

2426 megtekintés, 1 a mai napon