Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

Új korszak a fogyásban? Jön a fogyasztó injekció!

Egyre-másra lepik el a piacot azok az újabbnál-újabb fogyókúrás csodaszerek, amelyeknek köszönhetően a gyártók tartós és egyben látványos fogyást ígérnek akár rövid időn belül is. Hasonló találmány került nemrégiben szabadalmaztatásra egy liraglutide nevű fogyókúrás injekció képében, ami a tervek szerint néhány hónapon belül már kereskedelmi forgalomba kerülhet, segítségével pedig akár két ruhaméretet is leadhatunk alig néhány hét alatt.

Biztatók az első eredmények

Az Európai Obezitás Kongresszuson bemutatott új találmány mögött számtalan sikertörténet áll, így például az eseményen két brit hölgy példájával prezentálták az új készítményt, akik a vizsgálat során minden nap, reggeli előtt kaptak a gyógyszerből, és teljes életmódváltás valamint egyéb nélkül 12 hónap alatt sikerült átlagosan 9-10 kilótól megszabadulniuk. Egy ilyen mértékű fokozatos és tartós fogyás a szakértők szerint már lényegesen képes csökkenteni a szívbetegség kialakulásának kockázatát, miközben javítja az általános élet- és alvásminőséget is.

Az injekció lényege, hogy a benne található összetevő képes becsapni agyunkat, vagyis képes telítettség érzetet biztosítani szervezetünknek még akkor is, ha csak nagyon keveset ettünk. Noha ez a szer legfőbb hatása, ezen felül a kutatások során bebizonyosodott, hogy képes növelni a jó koleszterin szintjén, csökkenteni a vérnyomást, közvetetten pedig megelőzni a cukorbetegséget, sőt mi több, vannak olyan részeredmények is, amelyek szerint a gyógyszer még az Alzheimer-kór előrehaladását is képes valamilyen formában lassítani.

Hatékony fogyás: meizitangrendeles.com

Hatékony fogyás: meizitangrendeles.com

A fogyókúra és a mozgás már nem elég

A kongresszuson felszólaló szakértők szinte mind egyetértettek abban, hogy a világ, de főleg Nagy-Britannia vesztésre áll az elhízás elleni harcban, így a fogyókúrák és a rendszeres mozgás általánosságban már nem elegendő ahhoz, hogy megállítsák a problémát. Az új injekciótól azonban az orvostudomány azt várja, hogy képes lesz megfelelő segítséget nyújtani még azoknak az elhízottaknak is, akik már mindent kipróbáltak a múltban, azonban hatásos és tartós segítséget még egyetlen szerrel sem igazán értek el.

Nagy-Britanniában manapság egészen elképesztő méreteket ölt az elhízás, így az országban a nők kétharmada már túlsúlyosnak vagy elhízottnak tekinthető, és a legutóbbi felmérések szerint a brit lányok és gyerekek a legkövérebbek egész Európában. A dán tudósok által kifejlesztett liraglutide már most is használatos az orvostudományban, de még csak kísérleti jelleggel. Ami tény, hogy az injekció működik, méghozzá rendkívül hatásosan, így feltalálói abban reménykednek, hogy hamarosan egész Európában forgalomba kerülhet, hogy az emberek végre azonnali és hatásos segítséget kaphassanak a fogyással folytatott kínkeserves harcukban. A legutóbbi hírek szerint a szert az európai hatóságok jóváhagyták, így már csak forgalmazásának körülményeiről, áráról és felhasználásának módjáról kell döntést hozni.

2408 megtekintés, 2 a mai napon