Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Kattintson IDE!
Hirdetés feladása

 235000  Ft 

Korg PA 1 X Pro szintetizátor mp3 bővítéssel, ajándok tokkal olcsón

  • Hirdetés címe: Korg PA 1 X Pro szintetizátor mp3 bővítéssel, ajándok tokkal olcsón
  • Állapot: Használt
  • Ár: 235000
  • Telefon:
  • Település: Aba
  • Feladva: 2018. április 16. hétfő 16:53

Leirás:

Eladó Korg PA 1 X Pro (PA 1x-Pro, PA1X-Pro) szintetizátor .

Minden a megszólalással kezdődik…
A Pa1X Pro az első olyan hangszer, ami a Korg legújabb RX Technológiáját alkalmazza, mellyel még kifinomultabb, részletekben gazdag, természetes hangzást produkálhatunk. A Pa1X Pro 62 hang polifónikus, 760 gyári, és 512 felhasználó által programozható hangszínt tartalmaz. Említésre méltó a 48 gyári és 128 felhasználói dobszett is. A tökéletes hangzást négy Master effekt biztosítja egyenként 90 effekt típussal, mely kiegészül a legendás TC-Helicon vokál effektjeivel.

A Pa1X Pro emellett egy igazi szempler is, ami képes WAV, AIFF, Korg és Akai mintákat/ multimintákat is olvasni. A hangmintákat felszeletelhetjük, hogy új groove-okat és dobszetteket hozzunk létre, melyeket hozzárendelve a hangszínekhez módosíthatjuk őket a szűrőkkel és a belső effektekkel. Gyárilag a hangszer 16 MB memóriát tartalmaz, melyet 32 MB-ra bővíthetünk.

Kidolgozott stílusok
A Pa1X Pro 350 teljesen átszerkeszthető stílust tartalmaz, melyeket a világ vezető zenészei írtak meg úgy, hogy még több száznak hagytak helyet! Minden stílus nyolc kíséret sávból áll, egy vagy kettő a doboknak és basszusoknak, de akár használható mind a nyolc sáv úgy is, mintha egy nagyzenekar állna a hátunk mögött! Négy variáció, három intró, két befejezés, három pörgetés, egy kiállás és egy beszámolás tartozik minden egyes stílushoz. A Pa1X Pro folyamatosan figyeli a zenész játékát, és az intelligens akkordfelismerő rendszerével mindig tökéletes harmóniában tartja a kíséretet. Az új stílusok betölthetőek vagy akár közvetlenül is lejátszhatóak floppy lemezről.

Egyszerre négy hangszínt oszthatunk ki a billentyűzetre, mellyel valós időben játszhatunk önállóan, vagy egy stílussal párhuzamosan. A négy STS (Single Touch Setting) segítségével azonnal új hangszín beállításokat és készleteket hívhatunk elő és tölthetünk be -valós időben- a performance sávokra, az aktuális stílusnak megfelelően.

Egyéb kívánság?
A Songbook funkcióval kiválaszthat egy dalt a felhasználó által összeállított hatalmas adatbázisból, melyet azonnal be lehet tölteni a megfelelő hangszínekkel, stílussal, tempóval, hangnemben és effektekkel, így gyakorlatilag azonnal indulhat a lejátszás! A 320 Performance tárhelyre egyetlen utasítással egyszerre eltárolhatunk és előhívhatunk egy stílust és a hozzá tartozó STS beállításokat, valamint transzponálást, a skála típusát (Arabic, Stretch, Werckmeister, stb…), a tempót és egyéb vezérlő funkciókat.

-760 hangszín
-48 dob készlet
-Stílusszerkeztő lépésenkénti felvételi móddal, sáv és eseményszerkesztővel
-HDD, 2X RAM, tárolás, betöltés, audió
lejátszás, MP3 board
-TC Helicon ének és vokál
-hihetetlen realisztikus, dinamikus hangzás
-Sampler, dual player
-Professzionális 76-os súlyozott aftertouch billentyűzet
Használatból eredő vannak kisebb szépséghibák karcok és kisebb kopások, de tökéletesen működik .
A hangszer mellé jár egy 35000Ft-os Stagg KTC-140 tok és ingyen háztól-házig posta.

http://www.hangmester.hu/o_teszt_pa1xpro.html

5646 megtekintés, 2 a mai napon

  A tétel helyeÜzenet a hirdetőnek.